Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: 340 هزار نسخه الکترونیک شهریورماه امسال در مراکز طرف قرارداد تامین اجتماعی این استان صادر شده که نسبت به مردادماه 19 درصد رشد داشته است.
به گزارش روابط عمومی تعاون،کارو رفاه اجتماعی استان مرکزی دکتر روح‌الله سهرابی افزود: شمار نسخ تولید شده در مراکز طرف قرارداد تامین اجتماعی استان مرکزی در این مدت نسبت به مرداد ماه 19 درصد افزایش یافته‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، ارایه خدمات مطلوب در بستر الکترونیک را از اهداف سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد و ادامه داد: طرح نسخه‌نویسی الکترونیک در راستای توسعه خدمت رسانی، تسهیل امور و ارتقای شاخص‌های بهداشتی و درمانی این سازمان انجام شده‌ است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: تسهیل و روان‌سازی فعالیت‌های مرتبط با ذینفعان، کاهش خطای انسانی در مراحل مختلف نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی، لزوم حذف دفترچه کاغذی، جلوگیری از تردد غیر ضروری بیمه‌شدگان که مقدمه ساز برای تحقق پرونده سلامت الکترونیک است، پذیرش الکترونیک اسناد سرپایی، بستری و نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک از دیگر اهداف اجرای این طرح در سازمان تامین اجتماعی است.
سهرابی گفت : با تلاش مستمر همکاران و همکاری مراکز طرف قرارداد و اقدامات انجام شده اجرای نسخه الکترونیک پیشرفت مستمر داشته و امید می‌رود در آینده نزدیک پایان مراحل تکمیلی طرح نسخه الکترونیک عملی شود.
مدیریت درمان استان مرکزی با جمعیتی بالغ بر 970 هزار نفر بیمه شده، بیش از 67 درصد از جمعیت کل استان را زیر پوشش خدمات درمانی قرار داده و به 2 روش خرید خدمت (درمان غیرمستقیم) و ارائه خدمت (درمان مستقیم) به بیمه‌شدگان تحت پوشش سازمان ارایه خدمت می‌کند.
در بخش درمان مستقیم خدمات درمانی به صورت رایگان در سه بیمارستان امام خمینی (ره) اراک، شهید دکتر چمران ساوه و شازند، پلی کلینیک تخصصی شبانه روزی ابن سینا، هشت درمانگاه (درمانگاه شمار سه اراک، درمانگاه ساوه ، درمانگاه قدس اراک ، درمانگاه محلات ، درمانگاه یادگاران امام خمینی (ره) خمین ،درمانگاه دلیجان ، درمانگاه پروفسور حسابی تفرش و درمانگاه زرندیه ) در اختیار بیمه شدگان قرار می‌گیرد.
در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از 700 مرکز شامل بیمارستانهای دولتی و خصوصی، مطب‌های پزشکان و سایر مراکز تشخیصی و درمانی استان جهت بهره مندی بیمه شدگان از خدمات درمانی متنوع و تخصصی مراکز غیرملکی قرارداد منعقد شده است.
11 مهر 1400 10:49
روابط عمومی تعاون،کارو رفاه اجتماعی استان مرکزی |
کد خبر : 246,338
کلیدواژه ها: نسخه الکترونیک تامین اجتماعی, استان مرکزی,دکتر روح‌الله سهرابی
نظرات بینندگان

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اجتماعی استان مرکزی تامین اجتماعی نسخه الکترونیک بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۷۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد

به گزارش پارس نیوز، تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند. عضو هیئت مدیره انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، به خراسان می گوید، سهم بیمه توسط کارگر و کارفرما پرداخت می شود با وجود این، این بیمه خدمات ویژه ای به کارگر ارائه نمی دهد

صادق غفوریان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدن ۱۰ هزار کارگر ساختمانی در اردیبهشت ماه خبر داده و این در حالی است که عضو هیئت مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ایران در گفت وگو با خراسان نه تنها این تعداد را در برابر کارگران بدون بیمه ناچیز می داند، به این نکته هم اشاره می کند که این بیمه، اساسا بیمه ای کم خاصیت با سطح نازلی از خدمات است.

۱۰ هزار کارگر در اردیبهشت بیمه می شوند

انتهای هفته گذشته، موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: با توجه به منابع جذب شده اردیبهشت امسال ۱۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی در سراسر کشور، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

قطع بیمه ۳۰۰ هزار کارگر

این در حالی است که نمایندگان انجمن ها و اتحادیه های کارگران ساختمانی معتقدند، طی سه سال گذشته بیمه حدود ۳۰۰ هزار کارگر ساختمانی قطع شده است. مشکلات و اختلاف نظرها درخصوص قوانین موجود در این زمینه باعث شد که جریان بیمه این کارگران متوقف شود.

ماجرا به ماده ۵ قانون بیمه کارگران و میزان عوارض پروانه ساختمان برمی گشت که با پرداخت آن توسط کارفرما، بخشی از آن باید برای بیمه کارگران ساختمانی هزینه شود.

در عین حال، مشکلات موجود و موانع و چالش هایی که در این زمینه وجود داشت، با اصلاحیه ای که به تازگی در مجلس صورت گرفت، سهم پرداختی توسط کارفرمایان کاهش یافت و زمینه انجام بیمه کارگران فراهم شد.

مدیرعامل تامین اجتماعی در این زمینه گفت: «سازمان تامین اجتماعی براساس اصلاحیه ماده پنج قانون بیمه کارگران ساختمانی مکلف است با دریافت ۷ درصد حق بیمه سهم بیمه شده از کارگر و همچنین ۱۵ درصد مجموع عوارض صدور پروانه از مالک نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام کند.با این اصلاحیه مشکل تامین منابع بیمه کارگران تا حد مشخصی حل شده است و از این پس براساس منابع تامین شده تعدادی از کارگران ساختمانی بیمه خواهند شد.»

۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند

در عین حال، هم اکنون طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی ۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند و آن طور که رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی اعلام کرده است، ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی نیز بیمه نیستند.

حادثه روزانه برای ۲.۵ نفر از کارگران ساختمانی

جدا از سختی ها و مشقت های معیشتی که روز به روز گریبانگیر طبقه کارگر به ویژه کارگران ساختمانی است، آن ها با حوادث سخت کار نیز مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این باره با اشاره به ضرورت بیمه کارگران ساختمانی می گوید: «تعداد حوادث شغلی در این شغل بسیار زیاد است. روزانه دو ونیم نفر فوتی بین کارگران ساختمانی داریم که آمار بسیار بالایی است، تعداد بسیاری از کارگران نیز روزانه قطع نخاع و قطع عضو می‌شوند. بیمه حق اولیه هر فردی است، اما متاسفانه بعید می‌دانیم با این قانون تمام کارگران ساختمانی که چشم انتظار بیمه بودند به حقشان برسند.»

منبع : مشرق

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • ابراهیم رئیسی یک دستور جدید صادر کرد +جزئیات
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای
  • فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • شورای تامین مجوز حضور زنان را صادر نکرد؛ ترکش‌های حواشی بازی پرسپولیس و سپاهان؟
  • استقبال یک میلیون خانوار اصفهانی از کالابرگ الکترونیک