Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدعلی فاطمی، در گفتگو با خبرنگار مهر، به روند نسخه نویسی الکترونیک در کشور اشاره کرد و افزود: سازمان بیمه سلامت، تعارف را کنار گذاشته و تمامی نسخ به صورت الکترونیک را قبول می‌کند.

وی به سازمان تأمین اجتماعی به عنوان بزرگ‌ترین سازمان بیمه‌ای کشور اشاره کرد و گفت: سازمان تأمین اجتماعی، فعلاً ارفاق قائل شده و نسخه‌های کاغذی را همچنان می‌پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما، گفته اند تا اردیبهشت ۱۴۰۱، پذیرش نسخه‌های کاغذی به طور کلی حذف خواهد شد.

فاطمی در خصوص اینکه چرا سازمان تأمین اجتماعی همچنان نسبت به پذیرش نسخه‌های کاغذی اقدام می‌کند، افزود: تأمین اجتماعی به عنوان بزرگ‌ترین سازمان بیمه‌ای، بیشترین جمعیت را تحت پوشش دارد که اکثریت آنها را قشر کارگر تشکیل می‌دهند. از همین رو، تلاش کرده شرایط برای بیمه شدگان به یکباره، سخت نشود.

نایب رئیس انجمن داروسازان ایران با عنوان این مطلب که داروخانه‌ها همچنان نسبت به پذیرش نسخه‌های کاغذی همکاری می‌کنند، ادامه داد: در شرایطی که نسخه نویسی الکترونیک از اول دی ماه ۱۴۰۰ الزامی شده است، اما حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد نسخه‌هایی که به داروخانه‌های می‌آید، کاغذی است.

وی با تاکید بر اینکه الکترونیکی شدن نسخ یکی از اقدامات قابل قبول در نظام سلامت کشور است، افزود: البته نمی‌توان یک دفعه به مردم شوک وارد کرد و می‌بایست، شرایطی را فراهم آورد تا مشکلات نسخه نویسی الکترونیک به تدریج رفع شود.

کد خبر 5396608

منبع: مهر

کلیدواژه: نسخه نویسی الکترونیک سید علی فاطمی انجمن داروسازان ایران ویروس کرونا واکسن کرونا کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی سویه اومیکرون کرونا واکسیناسیون سازمان بیمه سلامت بارداری شیوع کرونا کارت واکسن آسیب های ورزشی تغذیه نسخه های کاغذی تأمین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۷۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای

به گزارش خبرگزاری مهر، اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به ماده ۹ آئین نامه اجرایی بند پ ماده ۷۲ قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۵ که اجازه داده است به تشخیص پزشک معالج و پذیرش همه مسئولیت‌ها توسط بیمار و پزشک و در صورتیکه اقلام دارویی خارج از فهرست رسمی دارویی کشور تنها راه درمان یک بیمار باشد دارو به صورت موردی یا تک‌نسخه ای تأمین شود؛ فهرست داروهای تک‌نسخه‌ای مورد نیاز بیماران را اعلام و با توجه به سیاست‌های خود همه شرکت‌های فوریتی و وارد کننده برای تأمین داروهای تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳ دعوت به همکاری کرد.

بنا براین گزارش؛ لازم به ذکر اینکه تعداد اعلام شده داروهای مذکور شامل، نیاز پیش‌بینی شده برای یک‌سال است و مفاد کامل مورد نظر آن اداره کل در سایت سازمان غذا و دارو به طور قابل مشاهده است.

کد خبر 6097857 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سازمان تامین اجتماعی در تحقق شعار سال نقش کلیدی دارد
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی