Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود اینکه مدت زمان زیادی از شروع سیستم نسخه های الکترونیکی نگذشته اما وجود برخی مشکلات داد شهروندان کرمانشاهی را در آورده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز ، فناوری نسخه نویسی الکترونیک ابزاری قدرتمند برای مدیریت دارویی بیماران و افزایش کیفیت درمان های دارویی است.

از جمله اهداف طرح اجرای نسخه نویسی الکترونیکی می توان به حذف نسخه های کاغذی برای کاهش هزینه ها، ایجاد سهولت دسترسی بیماران به خدمات درمانی، رفع مشکلات ناشی از نسخه های کاغذی مانند عدم خوانا بودن این نسخ و ایجاد پرونده های پزشکی یکپارچه برای جلوگیری از اقدامات تکراری در پروسه درمان یک بیمار و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. اشاره کرد.

از ابتدای دیماه امسال حذف دفترچه های کاغذی خدمات درمانی، در مراکز درمانی و مطب‌ پزشکان و صدور نسخه الکترونیکی الزامی شد.

با وجود اینکه مدت زمان زیادی از شروع سیستم نسخه های الکترونیکی نگذشته اما وجود برخی مشکلات داد شهروندان کرمانشاهی را در آورده است.

طی روزهای اخیر تماس‌ها و پیام‌های متعددی از سوی شهروندان و پزشکان متخصص دریافت کردیم که بیانگر نارضایتی آنها از خدمات نسخه الکترونیکی است.

برخی پزشکان نسخه را به صورت دستی صادر می کنند

خانم ویسی یکی از بیماران در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز در خصوص مشکلات نسخه نویسی الکترونیک، گفت: گاهی پزشکان کد خدمات و داروی مورد نظر را به اشتباه وارد می کنند و برای مثال در مراجعه به آزمایشگاه و داروخانه به این دلیل یا خدمت و دارو را آزاد حساب کرده  یا باید مجدد برای اصلاح به پزشک مراجعه کنیم.

وی خاطر نشان کرد: همچنین برخی پزشکان به دلیل وقت گیر بودن صدور نسخ الکترونیک، نسخه را به صورت دستی وارد کرده و داروخانه نیز به همین علت و کندی اینترنت آن را ثبت سیستمی نکرده و بدون آگاه کردن بیمار نسخه را به صورت آزاد حساب می کنند.

ویسی بیان داشت: این اتفاق  نه تنها در مراکز خصوصی بلکه حتی در درمانگاه های تامین اجتماعی نیز رخ می دهد، و اغلب نسخه صادر شده در یک مرکز، در مرکز درمانی دیگر تامین اجتماعی از اعتبار ساقط بوده و فرد باید برای انجام خدمت مورد نظر(برای مثال آزمایش) مجدد به پزشک درمانگاه مذکور مراجعه و نسخه جدیدی را برایش صادر کنند تا بتواند خدمت را دریافت کند.

وی خاطر نشان کرد: در مراجعه به مراکز درمانی تامین اجتماعی دارویی را که تجویز می کنند در داروخانه ها ثبت نشده و بیمار مجبور است دوباره به مرکز درمانی برگردد.

تنها ایرادی در نسخه الکترونیک عدم همکاری پزشکان است

میثم حجتی پور مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه در این خصوص اظهار داشت: از اول دی ماه ۱۴۰۰ با توجه به تصمیم دولت حذف دفترچه کاغذی تامین اجتماعی و بیمه سلامت در دستور کار قرار گرفت و نسخه الکترونیکی به یک پروژه ملی و متمرکز تبدیل شد و استان‌ها دیگر دخالتی در آن ندارند.

وی افزود: البته ممکن است در این سامانه الکترونیکی نیز همانند سایر سامانه ها گاهی اختلال ایجاد شود و کندی شبکه وجود داشته باشد و این جزو مشکلاتی است که مدام آنرا رصد و به مراجع مربوطه منتقل می کنیم.

حجتی پور گفت: بر این اساس تامین اجتماعی سک پایگاه ۱۴۲۰ راه اندازی کرده است و تا زمانی که مشکلات به حداقل برسد شبانه روز پاسخگوی تلفن مردم خواهد بود.

وی ادامه داد: اما متاسفانه الان اشتباه کاربری (پزشک یا متصدی داروخانه) در ثبت نسخ الکترونیکی مشاهده می‌شود به طور مثال کد دارو ها مشخص است اما برخی پزشکان در انتخاب داروها به دلایل مختلف از جمله ازدحام بیماران، کندی سیستم، عدم آشنایی با سیستم و ثبت دارو و ... دچار اشتباه می شوند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه بیان داشت: در این مورد ما اعلام کردیم اگر مشکلی رخ داد با تامین اجتماعی تماس بگیرند و در هر مورد نیاز به آموزش بود کارشناس برای آنها اعزام خواهیم کرد.

وی گفت: ضمن اینکه قبل از اجرای نسخه الکترونیکی در چند مرحله در یکی از سالن های اجتماع شهر برای داروخانه ها، آزمایشگاه ها، تصویربرداری ها و پزشکان به طور مجزا پنل آموزشی برگزار کردیم.

حجتی پور اظهار داشت: الان هم این آمادگی را داریم که آموزش های لازم را بدون وقفه برگزار کنیم و هر پزشک یا داروخانه ای مجدد نیاز به آموزش داشت وظیفه داریم برای آنها کارشناس اعزام کنیم تا آموزش لازم را ارائه دهند.

وی تاکید کرد: پزشک باید در نوشتن کدینگ داروها دقت لازم را به عمل آورد که بعدها بیماران دچار مشکل نشوند.

حجتی پور در ادامه در خصوص عدم ارسال نسخه از مراکز درمانی به داروخانه های بیرون گفت: متاسفانه این یک اشتباه کاربری است که در داروخانه‌ها بارها نسبت به آن آموزش داده ایم اما به دلیل جابجایی نیروهای بکارگیری شده در داروخانه ها ممکن است این مشکل همچنان ادامه داشته باشد.

وی گفت: کاربر زمانی که وارد پرتال معاونت درمان میشود گزینه "دریافت نسخ ملکی" را باید بزند تا نسخه ای را که از طرف مراکز درمانی ثبت شده مشاهده شود در این خصوص بسیار تاکید کردیم که این گزینه را حتماً بزنند تا در داروخانه‌های بیرون قابل رویت باشد اما متاسفانه هنوز پزشکان نیز به این مورد توجه نمی کنند.

حجتی پور گزینه "نسخ ملکی" را یک چالش جدی عنوان کرد و بیان داشت: بر این اساس ما درخواست کردیم که گزینه "نسخ ملکی" را حذف کنند یا یک واژه آشنا برای آن به کار ببرند و امیدواریم در آینده نزدیک این مشکل مرتفع شود.

وی خاطر نشان کرد: در مجموع در حال حاضر وضعیت نسخه‌نویسی الکترونیکی به لحاظ سامانه‌ها، کیفیت سایت طراحی شده و رفع ایرادات خوب است و تنها ایرادی که وجود دارد عدم همکاری پزشکان است که امیدواریم پزشکان به این نتیجه برسند که در دنیای امروز اکثر فعالیت ها در بستر الکترونیک است از فعالیت‌های بانکی و مالی گرفته تا حتی صدور قبوض.

حجتی پور اظهار داشت: پزشکان باید بپذیرند نسخه ها باید به سمت الکترونیکی شدن پیش بروند و در این خصوص مقاومت بیجاکنند، پزشکان نباید احساس کنند این کار سختی است با خرید تشکیلاتی جزئی و یک سیستم رایانه می‌توانند نسخه را دقیق تر بنویسند اگر این مقاومت در جامعه پزشکی از بین برود بدون شک مشکلات مرتفع خواهد شد.

در اختیار گذاشتن رمز و کاربری پزشکان در اختیار افراد غیر متخصص چالشی خطرناک است

امید قادری مدیرکل کل بیمه سلامت استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مرصاد نیوز هدف از اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی را ایجاد بانک اطلاعاتی کامل عنوان کرد و بیان داشت: این طرح نیز همانند بسیاری از خدمات الکترونیکی ممکن است در ابتدای با برخی مشکلات مواجه باشد که ما در سازمان بیمه سلامت با شناسایی مشکلات و نظر کارشناسان هر روز در جهت رفع آن هستیم.

وی خاطر نشان کرد: بیشتر مشکلات مربوط به کاربری است که معمولا از جانب پزشکان رخ می دهد و ممکن است به دلیل عدم آشنایی کامل آنها با نرم افزار باشد و یا گاهی تیک ثبت را نزنند.

قادری بیان داشت: البته با کمک بخش خصوصی تلاش شده طی این مدت درگاه‌های جدیدی طراحی شود تا ثبت ها را برای پزشکان آسان کنند و در حال حاضر نزدیک به ۱۰۰ نرم افزار جهت تسهیل طراحی شده است.

مدیرکل کل بیمه سلامت استان کرمانشاه افزود: نسخه الکترونیکی یک قانون و در حال ارجاع به کل کشور  است و بخشی از مشکلات آن ممکن است به نرم افزار برگردد.

وی ادامه داد: بخش دیگری از مشکلات ممکن است به جهت طراحی نرم افزار باشد و بدون شک این مشکلات یک شبه حل و فصل نخواهد شد و زمان نیاز دارد.

قادری گفت: این نرم افزار نیز همانند سایر نرم افزارها نیاز بروز رسانی و ورژن جدید دارد که نسبت به آن باید همه پزشکان اهتمام داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: برخی از مشکلات این طرح که به صورت موردی و عدم آموزش کاربر رخ داده تا کنون مرتفع شده است.

مدیرکل کل بیمه سلامت استان کرمانشاه اذعان داشت: متاسفانه چالش خطرناک دیگری که در این راستا وجود دارد در اختیار گذاشتن رمز و کاربری پزشکان در اختیار افراد غیر متخصص است که آنها نیز ممکن است نسبت به ثبت ها اشراف نداشته باشند و همین امر مشکلاتی را به بار بیاورد.

وی افزود: البته بارها اعلام کردیم که این کار به لحاظ قانونی تبعاتی برای پزشک در خصوص تجویز، عوارض دارو و ... دارد و واجب است شخص پزشک داروها را وارد کند چرا که اگر در ثبت کدها اشتباهی رخ دهد مشکلات جبران ناپذیری ممکن است رقم بخورد.

قادری گفت: همکاران ما به صورت ۲۴ ساعته از طریق سامانه تلفنی ۱۶۶۶ آماده دریافت گزارش مشکلات و تخلفات در زمینه اجرای نسخه نویسی الکترونیک هستند تا در اسرع وقت به آن رسیدگی کنند.

با توجه به صحبت‌های مردم به ویژه بیمه شدگان تامین اجتماعی این گمان می‌رود که عدم اتصال سیستم های تامین اجتماعی به شبکه نسخه نویسی الکترونیک راهی برای دور زدن مردم و عدم پرداخت سهم بیمه آنها از سوی سازمان تامین اجتماعی است چرا که سازمان تامین اجتماعی پیش قراول طرح نسخه نویسی الکترونیکی بود هم اکنون تمام درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی و حتی برخی از مراکز درمانی خصوصی به این شبکه متصل شده اند اما هیچ کدام از مراکز درمانی تامین اجتماعی هنوز بدون نقص به این شبکه متصل نیستند و به بیمه شدگان برای دریافت خدمات با سهم بیمه در این مراکز درمانی سرگردانند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نسخه نویسی الکترونیکی نسخه نویسی الکترونیک خاطر نشان نسخه الکترونیکی نسخه الکترونیک استان کرمانشاه داروخانه ها تامین اجتماعی مراکز درمانی بیمه سلامت اجرای نسخه نرم افزار حجتی پور نسخه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۶۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات مجلس|را‌ی‌گیری در۶۰درصد شعب«الکترونیکی»انجام می‌شود

رئیس ستاد انتخابات کشور در گفت‌وگو با تسنیم درخصوص آخرین تمهیدات این ستاد برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی توضیح داد. - اخبار سیاسی -

گروه سیاسی خبرگزاری تسنیمـ هادی دارابی: انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، جمعه 11 اسفندماه 1402 در سراسر کشور برگزار و 88 کرسیِ مجلس خبرگان با انتخابِ مردم تعیین تکلیف شد ولی سرانجام 290 کرسیِ مجلس دوازدهم به دور دوم رسید.

طبق اعلام ستاد انتخابات کشور، جمعه‌ی آتی(21 اردیبهشت 1403) در 22 حوزه‌ی انتخابیه در 15 استان کشور مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود تا 45 صندلیِ باقی‌مانده‌ی ساختمان بهارستان تکمیل شود.

از جمله موارد قابل توجه در این دور از انتخابات، برگزاریِ انتخاباتِ تمام‌الکترونیک در 8 حوزه از جمله تهران، تبریز و برخی دیگر شهرهاست.

پیرامون آخرین اخبار از انتخابات مجلس دوازدهم و هم‌چنین تمهیدات وزارت کشور برای برگزاری این رخداد ملی، با سید محمدتقی شاهچراغی معاون سیاسی وزیر و رئیس ستاد انتخابات کشور که برای بازدید به خبرگزاری تسنیم آمد، به‌گفت‌وگو نشستیم.

متن این مصاحبه به‌شرح زیر است:

تسنیم: رهبر معظم انقلاب ابتدای سال گذشته ورود زودهنگامی به بحث انتخابات داشتند و چهار راهبرد مشارکت، سلامت، امنیت و رقابت را درباره انتخابات مجلس دوازدهم و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ترسیم کردند. این راهبردها به چه میزان در انتخابات 1402 عملیاتی شد؟

شاهچراغی: از همان روزی که مقام معظم رهبری در سخنرانی ابتدایی سال 1402 نسبت به چهار راهبرد اشاره فرمودند، ستاد انتخابات این موارد را در دستورکار قرار داد. تلاش دشمن در ابعاد مختلف در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، امنیتی در جهت ناامیدی مردم و عدم حضور در صحنه و هم‌چنین برگزاری انتخابات بدون سلامت و امنیت بود.

همه تلاش‌ها در راستای راهبردهای چهارگانه‌ی ترسیمیِ رهبر معظم انقلاب آغاز شد و ادامه پیدا کرد و بنده معتقدم این اتفاق افتاد. مقام معظم رهبری بعد از انتخابات در دیدارهای مختلف به موضوع انتخابات، حضور مردم، امنیت و سلامت انتخابات و رقابت خوب اشاره داشتند.

قطعاً با گذر زمان، بررسی‌ها صورت می‌گیرد که چه اقداماتی در حوزه اجرا اتفاق افتاده و چه نیازمندی‌هایی در ادامه‌ی کار وجود دارد که باید در دوره‌های بعد یا حتی در دور دوم شرایط را بهتر از گذشته فراهم کنیم. طبیعتاً باید رشد داشته باشیم و نمی‌توانیم در گذشته بمانیم اما در مجموع، مسیر درست و با نهایت دوربینی و نگاه به افقی که رهبری معظم ترسیم کردند دنبال می شود.

تسنیم: یکی از نوآوری‌ها که در این دوره از انتخابات رخ داد، برگزاری انتخاباتِ تمام‌الکترونیکی بود؛ در ادوار گذشته شاهد بودیم از 25 فرآیند انتخابات، یکی-دو مورد غیرالکترونیکی انجام می‌پذیرفت اما در این دوره مشاهده کردیم که در مرحله اول در آبادان، ملایر، قم، رشت و خمام انتخابات تمام‌الکترونیک برگزار شد. در دور دوم هم قرار است در 8 حوزه از جمله تهران این نوع از انتخابات را شاهد باشیم؛ آموزش‌ها در این زمینه چطور بوده؟ اقشار مختلفی از جامعه با این موضوع روبرو بشوند، چه تدابیری در این زمینه داشته‌اید؟

شاهچراغی: این اتفاق جدیدی بود که البته مقدمات زیادی هم در بر داشت که با انجام تمامی پیش‌بینی‌های اجرایی شد. مرحله‌ی نهاییِ رأی دادن به شیوه‌ی الکترونیک به مراتب راحت‌تر از نوشتنِ دستی بر روی تعرفه است. ضمن اینکه سهولت اخذ رای از مردم، سرعت عمل در شمارش آرا، دقت بالاتر و اشتباهات کمتری هم رخ می‌دهد. هم‌چنین این شیوه کاهش هزینه‌ها و صرفه‌جویی را با خود همراه خواهد داشت و شمارش بالای آرا هم با سرعت بیشتری و اعلام نتایج سریع تر انجام می‌شود.

تهران 30 کرسی در مجلس دارد که برگزاری انتخابات به شیوه‌ی سابق زمان‌بر است و بعضاً تا دو-سه روز طول می‌کشد. بعد از بررسیِ برگزاری انتخابات الکترونیک در مرحله اول، با شورای نگهبان به توافق رسیدیم که در مرحله دوم در تهران انتخابات الکترونیک داشته باشیم. در این 8 حوزه‌ای که انتخابات الکترونیک دارند، حوزه‌های بزرگی از جمله تهران و تبریز هم هستند و در مجموع، حدود 60 درصد از شعب أخذ رأی، تمام‌الکترونیک است.

تسنیم: شمارش آراء را که دستگاه انجام می‌دهد و فقط به‌نوعی تجمیع آراء بعد از پایان رأی‌گیری رخ می‌دهد...

شاهچراغی: بله. تهران بزرگترین حوزه‌ی انتخابیه کشور است و 30 کرسی در مجلس دارد. برای انتخابات الکترونیک در تهران در مرحله اول بحث و گفت‌وگوها صورت گرفت اما همه‌ی ابعاد روشن نبود. زمانی که دور اول را برگزار کردیم، گزارش‌های مردمی و فنی نشان داد که این راه سهل‌تر و بهتر بوده، قابل رصد و شفاف است و رأی افراد هم مخفی است و هیچ‌کس خبر ندارد که چه کسی به چه نامزدی رأی داده است.

شیوه‌ی رأی‌دهی الکترونیک به این صورت است که فرد بعد از احراز هویت، یک کارت دریافت می‌کند و آن را بر روی دستگاه قرار می‌دهد که به‌عنوان مثال در تهران، 32 نام و کد برای او به نمایش در می‌آید تا او هر میزان را تا سقف 16 نفر را انتخاب کند. سپس دکمه‌ی ثبت را لمس می‌کند و بعد، برای بار دوم که انتخاب و اسامی نهایی شد، رأی خود را ثبت می‌کند و لیست اسامی را که بر روی یک کاغذ در داخل دستگاه چاپ شده، رویت می‌کند و رأی به داخل صندوق می‌افتد.

تسنیم: با توجه برگزاری انتخابات الکترونیک در دور اول و دوم این دوره از انتخابات، چه زمانی در سراسر کشور انتخابات الکترونیکی برگزار می‌شود و آیا انتخاباتِ بعدی به‌این شکل خواهد بود؟

شاهچراغی: در کشور ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های فنی، دیجیتال الکترونیک داریم. قطعاً به‌دنبال این هستیم که از ظرفیت‌های داخلی استفاده و شرایط را فراهم کنیم. اما درباره اینکه به مرحله‌ی بعد برسد یا نه، باید فرآیندهایی قانون طی شود. ما بر این باور هستیم که ظرفیت و امکان اجرای انتخابات تمام الکترونیک در در همه کشور وجود دارد.

قانون در این انتخابات می‌گوید که در مرحله‌ی اول، یک‌هشتمِ حوزه‌های دارای بیش از دو کرسی امکان الکترونیکی شدن را دارد که 4 حوزه در دور قبل، الکترونیکی بود. هم‌چنین بر اساس نظرات مردم و مجریان جمع بندی شده که بسیار رضایتمند بودند. امیدواریم فرصت و ظرفیت فراهم شود که در همه حوزه‌ها و حتی شاید با شیوه‌های کامل‌تر و با سهولت بیشتر نسبت به آن چیزی که انجام شده، بتوانیم کار را انجام دهیم.

تسنیم: در شعبی که رأی‌گیری الکترونیکی انجام می‌شود، تعرفه کاغذی نیست؟ احیاناً احتمال داده‌اید اگر به هر علتی مشکلی پیش آمد و قطعی صورت گرفت، راهکاری داشته باشید؟

شاهچراغی: صندوق‌های رأی الکترونیک، برخط نیست که اگر اینترنت نباشد دچار اختلال شود اما طبق قانون، حتی برای حوزه‌هایی که انتخابات تمام‌الکترونیکی هستند، تعرفه هم پیش‌بینی شده که در شرایط خاصی که احیاناً اگر دستگاه از کار بیفتد یا مشکل فنی مکانیکی رخ دهد، تحت شرایطی خاص و با هماهنگی شورای نگهبان و ناظر و ... رأی را به‌صورت دستی أخذ می‌کنیم.

ما برای تهران به‌طور میانگین به‌ازای هر شعبه‌، 4 صندوق الکترونیکی پیش‌بینی کردیم یعنی همزمان 4 نفر پشت دستگاه می‌توانند بایستند و رأی بدهند. ضمن اینکه 15 درصد پشتیبان هم در نظر گرفتیم که در نزدیک‌ترین نقاط به شعب تهران تقسیم‌بندی شده‌اند و مثلا اگر برای یک دستگاه در حوزه‌ای که شلوغ است اشکالی پیش آمد، در زمان مشخص کوتاهی، دستگاه به آنجا می‌رسد.

برای اطمینان، تعرفه را هم در نظر گرفتیم که کدهای امنیتی خاص دارد و برگ تعرفه‌ی رأی در مرحله اول، 11 کد امنیتی داشت و تمام پیش‌بینی‌های لازم را ترتیب داده‌ایم.

تسنیم: در دور دوم چه کسانی می‌توانند رأی بدهند؟ مثلاً اگر کسی که در تهران رأی داده، می‌تواند این مرحله در تبریز رأی بدهد؟

شاهچراغی: طبق قانون هر کسی که در هر حوزه انتخابیه‌ای رأی داده، می‌تواند فقط در آن حوزه انتخابیه رأی دهد و هم‌چنین کسی که در هیچ حوزه انتخابیه‌ای در مرحله اول رأی نداده، در همه هر حوزه‌ای که بخواهد می‌تواند رأی دهد. یعنی اگر کسی در حوزه انتخابیه تهران رأی داده، نمی‌تواند در حوزه انتخابیه دیگری رأی بدهد؛ چون اطلاعات افرادی که در حوزه انتخابیه تهران رأی داده‌اند در دستگاه ثبت شده است. هر کسی هم که رأی نداده و به هر دلیلی مایل است در هر شهری که مد نظر دارد، رأی بدهد، این امکان برای او فراهم است.

تسنیم: آیا شعب أخذ رأی که در دور اول فعال بودند، در مرحله دوم تغییر کرده است؟

شاهچراغی: تعیین شعب با هیئت‌های اجرایی انتخابات حوزه انتخابیه است؛ یعنی در حوزه انتخابیه تهران، هیئت اجرایی که از معتمدین هستند، آن‌ها مشخص می‌کنند که آیا تعداد شعب همان تعداد باشد یا کاهش یابد. و در بسیاری از حوزه ها همان‌تعداد شعب قبلی در این مرحله هم فعالیت دارند.

تسنیم: سه‌روز تا انتخابات مانده؛ ستاد انتخابات کشور برای مرحله دوم چقدر آمادگی دارد؟

شاهچراغی: ما بیش از یک‌ماه قبل از انتخابات اعلام کردیم که همین الان آماده هستیم. برای مرحله دوم، فارغ از اینکه نمی‌دانستیم که چه حوزه‌هایی به دور دوم می‌رود، آمادگی‌مان را حفظ کردیم. در همه ابعاد پیش‌بینی‌ها صورت گرفته و امیدواریم مثل مرحله اول که جمع‌بندی‌ها، فرمایشات مقام معظم رهبری و مجریان و ناظران که در دوره‌های قبل هم سابقه داشتند اذعان داشتند که یکی از بهترین دوره‌های انتخابات را در مرحله اول پشت سر گذاشتیم، برای مرحله دوم به همین روال پیش برویم. همه پیش‌‌بینی‌ها صورت گرفته،‌ اقلام و دستگاه‌ها به استان‌ها ارسال شده و شعب مشخص است، اعضا تعیین شده‌اند و کنترل‌های فنی انجام گرفته و آمادگی 100 درصدی داریم.

انتهای پیام/

حضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیمحضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیمحضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیمحضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیمحضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیمحضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیم حضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیمحضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیمحضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیمحضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیمحضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیمحضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیمحضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیمحضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیمحضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیمحضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیمحضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیمحضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • انتخابات مجلس|را‌ی‌گیری در۶۰درصد شعب«الکترونیکی»انجام می‌شود
  • پابند الکترونیک سارق را حین سرقت به دام انداخت
  • هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند
  • اعلام آخرین مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیکی
  • هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟+ فیلم
  • چگونگی و مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک
  • انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟
  • استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه