Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرام غفاری گفت: بیش از ۳هزار پرونده ناباروری در سازمان تأمین اجتماعی تشکیل شده است و با بیش از ۱۰۰ مرکز ناباروری در کشور قرارداد بسته ایم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهرام غفاری، مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی عصر امروز در نشست خبری با رسانه‌ها اظهار کرد: ما نه تنها خدمات را در حوزه درمان کاهش نداده ایم بلکه این روند روبه رشد بوده و افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۴۳ میلیون نفر در حال حاضر از خدمات سازمان در تمامی استان‌های کشور بهره‌مند هستند و بیش از ۱۵ درصد از خدمات سرپایی در سه و چهار ماه اخیر رشد داشته است.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: یکی از خدمات و موضوعات مهم در سازمان، موضوع ارائه خدمات به زوجین نابارور است. خوشبختانه این موضوع در شهریورماه امسال نهایی و چندماه پس از آن اجرا شد، در همین راستا خدمات مطلوبی به این زوجین ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: با بیش از ۱۰۰ مرکز ناباروری در کشور قرارداد بسته ایم، ۵۰ مرکز خصوصی است و نیمه دیگر دولتی هستند.

غفاری با اشاره به پرونده‌های تشکیل شده در بحث زوجین نابارور، ابرار کرد: بیش از ۳هزار پرونده ناباروری در سازمان تأمین اجتماعی تشکیل شده است و زنان زیر ۴۵ سال می‌توانند از خدمات این سازمان برخوردار شوند و در مردان ما محدودیت سنی نداریم.

وی ادامه داد: یکی از شرایط بهره مندی زنان از خدمات ناباروری، گذشت یکسال از ازدواج آن‌ها و اقدام برای باروری است، در این صورت می‌توانند از خدمات ناباروری استفاده کنند.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی ابراز کرد: یکی دیگر از اقدامات مطلوب سازمان تأمین اجتماعی، راه اندازی کلینیک دیابت و فشارخون است، بررسی‌ها در سازمان نشان می‌دهد ۱۰ تا ۲۰ درصد از بیماران مبتلا با دیابت و فشارخون هستند، این در حالی است که نرخ ابتلا در دنیا ۷درصد است و این میزان بالایی است.

وی اضافه کرد: هزینه‌های بیماران دیابت و فشارخون بسیار بالاست و امروز بیش از ۴۰ مرکز ملکی سازمان، غربالگری را آغاز کرده اند و مبتلایان را شناسایی و در زنجیره درمان قرار می‌دهند.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با اشاره به دیگر خدمات این سازمان، ابراز کرد: در شهر‌هایی که ما مرکز ملکی نداریم، بیمه شدگان می‌توانند به مراکز دولتی مراجعه و هزینه درمان آن‌ها رایگان است. در بیش از ۳۶۰ شهر کشور این امکانات فراهم است و افراد بالای ۶۵ سال به بالا با مراجعه به هر مرکز دولتی دانشگاهی و تأمین اجتماعی، درمان آن‌ها رایگان است. هزینه این دو طرح حدود ۷۰۰ میلیارد تومان در امسال بوده است.

وی در بخش دیگری از این نشست، به موضوع نسخه نویسی الکترونیک اشاره کرد و گفت: امروز بیش از ۸۰ درصد نسخ مراکز طرح قرارداد ما به صورت الکترونیکی است و این مطلوب واقع است.

غفاری، تأکید کرد: طرح نسخه نویسی الکترونیک دارای نواقصی هم بود، این نواقص و مشکلات برای ما، مردم و مراکز طرح قرارداد بود، اما با این حال این طرح، به نحو مطلوبی پیش رفته و باید از آن حفاظت کرد.

وی ابراز کرد: برخی از بیمه‌های تکمیلی نسخ الکترونیکی را نپذیرفته اند، اما تلاش می‌کنیم تا در سال آتی آن‌ها نیز به این طرح بزرگ بپیوندند.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی، در پایان از مانع شدن نسخه الکترونیکی در برابر تخلفات احتمالی سخن گفت و اظهار کرد: در نسخه الکترونیک چند مشکل وجود دارد که رعایت حریم خصوصی داده و اطلاعات بیمار یکی از آنهاست که ممکن است مورد سوء استفاده قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تامین اجتماعی بیمه ناباروری نازایی عقیمی رشد جمعیت پیری جمعیت مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی تأمین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۰۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد مجیدی در بازدید بخش دیالیز بیمارستان طالقانی ارومیه با بیان اینکه ۲۶ مرکز در استان خدمات دیالیز را ارائه می‌دهند، گفت: اداره کل بیمه سلامت استان با پرداخت هزینه‌ای بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال به مؤسسات درمانی در سال گذشته از بیماران همودیالیزی حمایت مالی کرده است.

وی اظهار کرد: هم اکنون تعداد ۲۶ مرکز در استان خدمات دیالیز را ارائه می‌دهند.

مجیدی افزود: در سال ۱۴۰۲ قریب به ۱۵۰۰ نفر از بیماران همودیالیزی در بیش از ۱۵۰ هزار جلسه خدمات خود را با پوشش بیمه سلامت دریافت کرده‌اند.

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی گفت: اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی با پرداخت هزینه‌ای بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال به مؤسسات درمانی در سال گذشته از بیماران همو دیالیزی حمایت مالی کرده است.

جعفر کیاست‌فر نیز در این بازدید عملکرد اداره کل بیمه سلامت استان در پوشش بیمه‌ای خدمات تشخیصی و درمانی را شایسته احترام و تقدیر دانست.

وی افزود: مرکز دیالیز بیمارستان طالقانی دارای ۱۲۱ تخت دیالیز با دستگاه‌های مدرن و تجهیزات با کیفیت است.

رئیس بیمارستان طالقانی ارومیه گفت: با وجود پوشش بیمه‌ای خدمات، داشتن کادر ماهر و مجرب، عوارض ناشی از دیالیز در این مرکز بسیار کم است که منجر به افزایش طول عمر و رضایت بیماران می‌شود.

‌به مناسبت روز بیماران خاص و صعب العلاج معاون اداره‌کل سلامت آذربایجان‌غربی با همراهی مدیران این بیمه و همچنین رئیس بیمارستان طالقانی ارومیه ضمن بازدید از بخش دیالیز این بیمارستان، مسائل و مشکلات مربوط به بیماران خاص حوزه دیالیز را بررسی کردند.

کد خبر 6099887

دیگر خبرها

  • هزینه ها در معاملات برخط خودرویی کاهش می یابد
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم
  • چرا در دیدار پرسپولیس و سپاهان آمبولانس نبود
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه