Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس با بیان اینکه این استان در حوزه طرح پزشک خانواده و نسخه الکترونیک پیشتاز است، گفت: ۷۰ درصد نسخه‌ها در سال گذشته به صورت الکترونیک انجام شده که این رقم امسال به ۸۷ درصد ارتقاء یافته است.

دکتر جلال شجاعت دوشنبه ۲۰ تیر در جمع خبرنگاران صمن گرامیداشت هفته تامین اجتماعی، گفت: جمعیتی بالغ بر دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در فارس تحت پوشش این بیمه قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه ۲۱ مرکز درمانگاهی و یک بیمارستان در استان به افراد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی ارائه خدمات درمانی می‌کنند، افزود: با پنج درمانگاه و یک بیمارستان در حال احداث، بیشترین پروژه‌های تامین اجتماعی در سطح کشور را به فارس اختصاص داده‌ایم.

مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس ضمن قدردانی از حمایت‌ها و نگاه مثبت مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در راستای پیشبرد پروژه‌های عمرانی این استان در حوزه سلامت و درمان، عنوان کرد: در ماه‌های اخیر شاهد تحولات شگرفی در حوزه توسعه زیرساخت‌های درمانی سازمان تامین اجتماعی فارس بوده‌ایم که این امر بدون حمایت‌های همه جانبه مدیرعامل سازمان دست یافتنی نبود.

شجاعت به شروع عملیات اجرایی بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی ملاصدرا از سال ۹۹ در شیراز اشاره و اضافه کرد: فاز اول این پروژه تا اواسط اسفندماه ۱۴۰۰ حدود ۳۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و طی ۴ ماه اخیر این عدد به ۵۲ درصد رسیده است و امیدواریم اسفند امسال این فاز به بهره‌برداری برسد.

او همچنین از رونق پروژه‌های درمانی سازمان تامین اجتماعی در شهرستان‌های فارس خبر داد و گفت: درمانگاه شهرستان‌های مهر و خرمبید در زمره پروژه‌هایی قرار می‌گیرند که از ۱۸ ماه گذشته عملیات اجرایی آن متوقف شده بود و با پیگیری‌های انجام شده در هفته تامین اجتماعی شاهد تداوم عمرانی درمانگاه مهر و کلنگ زنی درمانگاه خرمبید هستیم.

مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس اضافه کرد: پروژه‌های درمانگاهی فیروزآباد با وجود ۸۰ درصد پیشرفت به دلیل کمبود اعتبار و نبود پیگیری دچار وقفه و تعطیلی شده بود و با حمایت مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، استاندار و نماینده مردم فیروزآباد در مجلس شورای اسلامی، مبلغی معادل ۱۰ میلیارد تومان به پیمانکار پرداخت شد و امیدواریم پروژه در هفته دولت به بهره برداری برسد.

شجاعت از خیران به عنوان بازوان توانمند نظام سلامت یاد و خاطرنشان کرد: درمانگاه خیرساز اقلید و زرقان پس از وقفه طولانی در دست عمران و سازندگی قرار دارد.

او ادامه داد: طرح ارتقای درمانگاه‌ها نیز در دستور کار مدیرت درمان تامین اجتماعی قرار دارد. تبدیل درمانگاه‌های تک شیفت به شبانه روزی در شهرستان کازرون یکی از خواسته‌های جدی و برحق مردم بود که با استخدام نیروی انسانی جدید در دستور کار قرار گرفته است.

مدیر درمان تامین اجتماعی فارس در ادامه بخشی از فعالیت‌های بیمارستان شهید بهشتی را تشریح کرد و گفت: این مرکز درمانی مصوبه ۳۰۰ تخت خوابی داشته و هم اکنون دارای ۲۲۰ تخت فعال است و با بهره گیری از این ظرفیت در سال ۱۴۰۰ بیش از ۲۰ هزار بیمار بستری داشته است.

به گفته شجاعت، در سه ماهه نخست امسال جمعیتی بالغ بر ۵ هزار نفر از خدمات درمانی بیمارستان شهید بهشتی بهره‌مند شده‌اند و سال گذشته هم ۲۴۸۰ زایمان در این بیمارستان انجام شده و ۹۶۰۰ جراحی در زمینه‌های قلب، کلیه، ام آر آی و بقیه موارد داشته‌ایم.

او افزود: بیمارستان شهید بهشتی مجهز به یک پلی کلینیک تخصصی است و ضریب اشغال تخت آن معادل ۷۰ درصد ارزیابی می‌شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس همچنین از ارتقاء خدمات در بیمارستان شهید بهشتی خبر داد و گفت: با برنامه ریزی‌های انجام شده مرکز ام آر آی بیمارستان شهید بهشتی به صورت سه شیفت و شبانه روزی آماده ارائه خدمات خواهد شد. همچنین برنامه‌هایی برای ارتقاء خدمت رسانی مرکز دیالیز بیمارستان شهید بهشتی به صورت سه شیفت در دست انجام است.

شجاعت خاطرنشان کرد: خدماتی که در بیمارستان شهید بهشتی به افراد تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی ارائه می‌شود، رایگان است؛ استان فارس به عنوان مرکز درمانی جنوب کشور ارزیابی می‌شود و بیش از ۲۰ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز طرف قرارداد بیمه تامین اجتماعی از سایر استان‌ها به کلانشهر شیراز برای دریافت خدمات درمانی مراجعه می‌کنند.

او با ارائه آمار و ارقامی پیرامون فعالیت‌های انجام شده، گفت: استان فارس در حوزه معاونت خرید راهبردی مراکز دانشگاهی و غیردانشگاهی رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است و با ۴۲۳ پزشک متخصص و فوق تخصص، ۶۶۹ پزشک عمومی، ۸۰ دندان پزشک، ۸۴۷ داروخانه، ۶۳۸ مرکز پاراکلینک، ۱۴۳ مرکز درمانگاهی و پلی کلینیک، ۷۷ مرکز بیمارستان و دی کلینیک اعم از دانشگاهی و غیر دانشگاهی و خیریه با سازمان تامین اجتماعی قرارداد دارند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس عنوان کرد: این استان در حوزه طرح پزشک خانواده و نسخه الکترونیک پیشتاز است. سال گذشته حدود ۷۰ درصد نسخ الکترونیکی شد و امسال این عدد به ۸۷ درصد افزایش یافته است.

شجاعت در ادامه به آمار و ارقامی پیرامون فعالیت‌های انجام شده اشاره و گفت: در سال ۱۴۰۰ در طرح پزشک خانواده مبلغی بالغ بر ۲۵۲ میلیارد تومان خرید خدمت انجام شده است. در حوزه مراکز دانشگاهی هم ۱۷۵۰ میلیارد تومان خرید خدمت انجام شده است و بطور کلی بودجه درمان غیرمستقیم تخصیص یافته در فارس در سال گذشته مبلغی بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد تومان بوده و رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده‌ایم.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان فارس اظهار کرد: در راستای افزایش مراکز طرف قرارداد گام بر می‌داریم و ارتباط تنگاتنگی با پنج دانشگاه علوم پزشکی سطح استان به منظور ارتقا خدمات بهتر و بیشتر به افراد تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سازمان تامین اجتماعی فارس دانشگاه علوم پزشکی نسخه الکترونیکی پزشک خانواده مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس بیمارستان شهید بهشتی سازمان تامین اجتماعی میلیارد تومان انجام شده سال گذشته تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۸۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان تامین اجتماعی در تحقق شعار سال نقش کلیدی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد هادی ایمانیه در دیدار با ایرج نادری مدیرکل تأمین اجتماعی فارس و برخی از معاونین سازمان تأمین اجتماعی استان، ضمن قدردانی از مجموعه فعالیت‌های تأمین اجتماعی استان گفت: در دولت فعلی حل مشکل مردم، اولویت اول مسئولین است.

نماینده دولت در استان فارس گفت: فرصت خدمتی که خداوند در اختیار مسؤولین گذاشته به زودی سپری می‌شود اما اجر خدمت به مردم که بهترین و برترین عبادت است، همواره باقی می‌ماند.

استاندار فارس به شعار سال اشاره کرد و گفت: سال جاری به نام رونق تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده که نیازمند است تعاونی‌ها و آحاد اقشار مردم در میدان تولید حاضر شوند و طبیعتاً گروه‌های بیشتری از عوائد آن منتفع گردند.

استاندار فارس خواستار تشکیل منظم جلسات شورای هماهنگی مجموعه‌های تعاون کار و رفاه اجتماعی شد و افزود: تعدادی از این جلسات به تبیین نقش سازمان تأمین اجتماعی در تحقق شعار سال اختصاص یابد؛ همچنین حوزه درمان تأمین اجتماعی نیز باید به نقش خود در تحقق رونق تولید با توجه به وظایف و رسالت ذاتی خود عمل کند.

بازدید سرزده از شعب تأمین اجتماعی در دستور کار مدیران قرار گیرد

وی امکان ارتباط مستقیم مردم با مدیران را یکی از نکات قابل توجه در دولت سیزدهم عنوان و خاطرنشان کرد: سیاست دولت مردمی ارتباط مستقیم و چهره به چهره با مردم است و طبیعتاً این سیاست باید در بدنه اجرایی دولت در استان‌ها نیز نمود داشته باشد.

ایمانیه در بخش دیگر سخنان خود دفاتر ارتباط با مردم را پیشانی سازمان‌ها دانست و بر حضور افراد خبره و آگاه در آن دفاتر تاکید کرد و افزود: بازدید سرزده از شعب سازمان در سطح استان و بررسی میزان و چگونگی ارائه خدمت به مردم به صورت میدانی در دستور کار قرار گیرد.

استاندار فارس در بخش پایانی سخنان خود کارگران ساختمانی را مورد توجه قرار داد و گفت: در این حوزه باید اختیارات بیشتری به استان‌ها واگذار شود تا به نسبت ساخت و سازهای موجود در استان و دریافت حق بیمه‌ها، کارگران ساختمانی بیشتری بیمه شوند.

کد خبر 6099812

دیگر خبرها

  • سازمان تامین اجتماعی در تحقق شعار سال نقش کلیدی دارد
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • مصدومیت ۱۰ نفر در واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در آستانه اشرفیه
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن