Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@01:04:02 GMT

98 درصد نسخه‌های تامین اجتماعی قم الکترونیک شده است

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۷۴۶۹۷

98 درصد نسخه‌های تامین اجتماعی قم الکترونیک شده است

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، سید مهدی محصل امروز در نشست خبری خود با خبرنگاران که به مناسبت فرارسیدن هفته تامین اجتماعی در سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا (ع) قم برگزار شد، خبرنگاران را رزمندگان خط مقدم جهاد تبیین دانست و گفت: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در مسئله جهاد تبیین، تصمیم گرفتیم که ارتباط خود را با اصحاب رسانه بیش از گذشته کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص اقدامات یک سال گذشته مدیریت درمان تامین اجتماعی مطرح کرد: یکی از مهمترین اقداماتی که در سال پیش انجام شده، بحث نسخه الکترونیک است که یکی از اهداف کلان تامین اجتماعی در سراسر کشور بوده و اکنون بالغ بر ۹۸ درصد نسخه‌ها در استان قم الکترونیک است.

رسیدگی به ۷۷۷ پرونده نازایی در سال ۱۴۰۰

مدیر درمان تامین اجتماعی قم با بیان اینکه رسیدگی به پرونده‌های نازایی از جمله اقدامات اثر بخش در سال گذشته بوده، افزود: ۷۷۷ پرونده نازایی در سال ۱۴۰۰ تشکیل داده‌ایم و تا کنون بیش از یک میلیارد و ۳۱۴ میلیون تومان هزینه خدمات نازایی به ۵۷۵ نفر از مراجعین شده است.

وی اضافه کرد: از دیگر برنامه‌هایی که توسط مدیریت درمان تامین اجتماعی صورت گرفته، رایگان شدن خدمات تمام بیماران مبتلا به ویروس کرونا بود؛ بیماران کرونایی به خاطر شرایط خاص از جمله اقامت‌های طولانی که در بیمارستان‌ها داشتند، هزینه‌های بسیاری برایشان بود که همه آنها به عهده سازمان تامین اجتماعی قرار گرفت.

محصل با اشاره به رایگان شدن خدمات درمانی بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی بالای ۶۵ سال، افزود: تصمیم‌گیری درباره این مورد مخصوص بخش بستری در بیمارستان‌های دولتی بوده است.

کسب رتبه اول اعتباربخشی توسط بیمارستان امام رضا (ع)

وی با بیان اینکه اعتباربخشی یک فرایند ارزش‌یابی بیمارستان‌های سطح کشور است، تصریح کرد: بر اساس اعتبار بخشی بیمارستان‌ها رتبه‌بندی می‌شوند و یک‌سری امتیازها به آن‌ها تعلق می‌گیرد که بیمارستان امام رضا (علیه‌السلام) استان قم در سال ۱۴۰۰ موفق به کسب رتبه یک اعتباربخشی شد.

مدیر درمان تامین اجتماعی قم ادامه داد: اورژانس بیمارستان امام رضا (ع) قم در بین اورژانس بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان با وجود همه بیماران متعددی که مراجعه داشتند، رتبه نخست را به‌دست آورده است.

وی اعلام کرد: بخش NICU بیمارستان امام رضا (علیه‌السلام) توسعه خواهد یافت و در این صورت حدود ۶ تخت به تخت‌های NICU بیمارستان اضافه می‌شود و در بالا رفتن شاخص بهداشتی استان بسیار موثر است.

راه‌اندازی ۴ اتاق MVR در برنامه‌های مدیریت درمان تامین اجتماعی قم

محصل ابراز کرد: راه‌اندازی ۴ اتاق MVR ویژه خدمات زایمان برای مادران باردار از دیگر برنامه‌های توسعه‌ای مدیریت درمان تامین اجتماعی استان است؛ در سال گذشته بیمارستان امام رضا (علیه‌السلام) موفق به دریافت لوح «دوستار کودک» از وزارت بهداشت و درمان شد.

وی در خصوص فعالیت‌های بیمارستان امام رضا (ع) در زمینه کرونا عنوان کرد: این بیمارستان در سال‌های اخیر یکی از اصلی‌ترین بیمارستان‌های پذیرنده بیماران کرونایی بوده و ما در سال گذشته حدود ۲هزار بیمار کرونایی را پذیرش کردیم که شایان توجه است آمار مرگ و میر این بیماران زیر ۱۰درصد بوده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم خاطرنشان کرد: استقرار نظام ارجاع داخلی و تشکیل پرونده الکترونیک برای بیماران مزمن، تجهیز مراکز درمانی سرپایی به سیستم تصویربرداری دیجیتال با امکانات PACS و استقرار وب کیوسک در مراکز درمانی جهت تسهیل نوبت‌دهی به مراجعین، از دیگر اقدامات مدیریت درمان تامین اجتماعی استان در سال ۱۴۰۰ بوده است.

انتهای پیام/۷۸۰۳۳

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تامین اجتماعی خدمات درمانی تامین اجتماعی قم مدیریت درمان تامین اجتماعی تامین اجتماعی استان بیمارستان امام رضا تامین اجتماعی قم بیمارستان ها سال ۱۴۰۰ سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۴۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳

اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به ماده ۹ آیین نامه اجرایی بند " پ" ماده "۷۲" قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۵ که اجازه داده است به تشخیص پزشک معالج و پذیرش همه مسئولیت‌ها توسط بیمار و پزشک و در صورتیکه اقلام دارویی خارج از فهرست رسمی دارویی کشور تنها راه درمان یک بیمار باشد دارو بصورت موردی یا تک‌نسخه‌ای تامین شود؛ فهرست دارو‌های تک‌نسخه‌ای مورد نیاز بیماران را اعلام و با توجه به سیاست‌های خود همه شرکت‌های فوریتی و وارد کننده برای تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳ دعوت به همکاری کرد.

بنا براین گزارش؛ لازم به ذکر اینکه تعداد اعلام شده دارو‌های مذکورشامل، نیاز پیش‌بینی شده برای یکسال می‌باشد و مفاد کامل مورد نظر آن اداره کل در سایت سازمان غذا و دارو بطور قابل مشاهده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • جزییات افزایش ۳۵درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد
  • یک اتفاق جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان / تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه شد؟
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای
  • فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران